nieuws

Levertijden verder verslechterd

Retailing

Levertijden verder verslechterd

BUNNIK – Op 31 maart organiseerde BOVAG Tweewielerbedrijven de jaarvergadering van 2008. Met onder andere de presentatie van het RODI Fiets 2007. Het opvallendste resultaat is dat de levertijden bij een groot deel van de fabrikanten/importeurs dramatisch zijn verslechterd.

BUNNIK – Op 31 maart organiseerde BOVAG Tweewielerbedrijven de jaarvergadering van 2008. Met onder andere de presentatie van het RODI Fiets 2007. Het opvallendste resultaat is dat de levertijden bij een groot deel van de fabrikanten/importeurs dramatisch zijn verslechterd.

Het RODI wees uit dat de gemiddelde waardering van de levertijd in het hoofdseizoen is gedaald met 20% van een 4,9 in 2005 naar een 3,9 in 2007.

Op de jaarvergadering zijn meer onderwerpen aan bod gekomen:

  • Kengetallen tweewielerbranche;
  • Uitgebreide onderzoeksresultaten E-bike;
  • Jaarrede voorzitter Wim van Vliet;
  • Lobbyactiviteiten BOVAG Tweewielerbedrijven

Deze onderwerpen zijn hier te downloaden.

Reageer op dit artikel