nieuws

Twico stopt met Union

Retailing

Twico stopt met Union

VENLO – In goed onderling overleg hebben Twico en DBG (Union) besloten om hun samenwerking met ingang van 1 maart 2008 te beëindigen. Na een aanvankelijke succesvolle start, bleek dat de doelstellingen ten aanzien van kwaliteit, logistiek en after sales niet op elkaar waren af te stemmen.

VENLO – In goed onderling overleg hebben Twico en DBG (Union) besloten om hun samenwerking met ingang van 1 maart 2008 te beëindigen. Na een aanvankelijke succesvolle start, bleek dat de doelstellingen ten aanzien van kwaliteit, logistiek en after sales niet op elkaar waren af te stemmen.

Voor de bovenkant van het Union-segment heeft Twico inmiddels al een goede vervanging gevonden middels meerdere exclusieve modellen van zowel Gazelle als Batavus.

Directeur Adriaan Vriens van Twico Retail Support geeft aan, dat in maart 2008 duidelijkheid gegeven zal worden aan de aangesloten ondernemers over hoe de ruimte, die is ontstaat door het wegvallen van de andere Union-modellen, opgevuld zal worden. Voor Twico staat inmiddels al wel vast, dat het hierbij zal moeten gaan om een kwalitatief hoogwaardige invulling.

“Inmiddels hebben wij al gesprekken gevoerd meerdere fabrikanten en wij zijn ervan overtuigd dat wij op korte termijn de gewenste invulling kunnen realiseren”, aldus directeur Adriaan Vriens van Twico.

Reageer op dit artikel