nieuws

Roelfs Tweewielers wint stedentrip Unigarant

Retailing

Roelfs Tweewielers wint stedentrip Unigarant

HOOGEVEEN – Roelfs uit Veendam heeft de hoofdprijs gewonnen van de Unigarant-actie bij 5-jaars Fietsverzekeringen. Roelfs Tweewielers heeft in de periode van september tot en met november 2007 de meeste 5-jaars Unigarant Fietsverzekeringen afgesloten. Afgelopen maandag, op de FietsVak in Rosmalen, ontving hij de cheque voor de stedentrip naar Rome.

HOOGEVEEN – Roelfs uit Veendam heeft de hoofdprijs gewonnen van de Unigarant-actie bij 5-jaars Fietsverzekeringen. Roelfs Tweewielers heeft in de periode van september tot en met november 2007 de meeste 5-jaars Unigarant Fietsverzekeringen afgesloten.

Afgelopen maandag, op de FietsVak in Rosmalen, ontving hij de cheque voor de stedentrip naar Rome.
Aan de jubileumactie, waarbij zowel dealers als consumenten prijzen konden winnen, hebben bijna 300 dealers meegedaan. Naast de hoofdprijs maakten rijwielhandelaren ook iedere maand kans op een weekendje weg. In november stuurde Schepens Tweewielers uit Oisterwijk de meeste actiekaarten in en won daarmee de maandprijs, in oktober was dat Bike Totaal Guill van de Ven uit Tilburg en in september Roelfs Tweewielers. De heer Roelfs viel dus tweemaal in de prijzen.

Actie voor consumenten
Consumenten die een 5-jaars Fietsverzekering afsloten, dongen mee naar aantrekkelijke prijzen. De hoofdprijs was de aanschafwaarde van de fiets retour. Daarnaast waren tijdens de actieperiode elke maand accessoirepakketten ter waarde van € 200,-, € 150,- en € 100,- te winnen. Ook maakten klanten iedere maand kans op premieteruggave van de 5-jaars verzekering. Om voor de prijzen in aanmerking te komen moesten consumenten een actiekaart invullen.

Op de foto toast Raymond Lussenburg (Salesmanager Tweewieler Unigarant; tweede van links op de foto) met Dumont van de Ven (links), Dion Schepens en hoofdprijswinnaar Ruud Roelfs (rechts).

Reageer op dit artikel