nieuws

Merdina in nieuw pand

Retailing

Merdina in nieuw pand

WAALRE – Merdina Nederland opende vrijdag 25 januari 2008 feestelijk de deuren van het nieuwe bedrijfspand in Aalst-Waalre. Naast een ruime showroom en voldoende kantoren biedt het pand ruimte voor de werkplaats, service/onderhoud, productontwikkeling en logistiek.

WAALRE – Merdina Nederland opende vrijdag 25 januari 2008 feestelijk de deuren van het nieuwe bedrijfspand in Aalst-Waalre. Naast een ruime showroom en voldoende kantoren biedt het pand ruimte voor de werkplaats, service/onderhoud, productontwikkeling en logistiek.

Met name het enorme magazijn en de laad- en losruimte van Merdina Nederland, dat is opgericht in mei 2002, bieden de juiste mogelijkheden voor de flexibele vraag die er is naar Merdina fietsen. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren goed gepositioneerd in de markt en behoort tot de top 5 in haar segment. De slogan, ‘Merdina maakt fietsen betaalbaar’ vormt samen met het sterke serviceconcept de basis voor dit succes. Het nieuwe bedrijfspand sluit naadloos aan bij de sterke groei van de laatste jaren.

Naast Merdina Nederland heeft men een zusterbedrijf in België onder de naam Merdina België. Dit is opgericht in 2003. De twee bedrijven zijn juridisch gescheiden, in de praktijk wordt echter intensief samengewerkt.

Merdina richt zich op het leveren van betaalbare fietsen die onder eigen ontwikkeling worden geproduceerd bij diverse toonaangevende fabrikanten in geheel Europa. Iedere productie voor Merdina, waar ook ter wereld, wordt door de kwaliteitsafdeling van Merdina ter plaatse gecontroleerd. De Merdina fietsen en fietsproducten voldoen aan de strengst mogelijke wettelijke eisen in zowel Nederland als België. Uiteraard zijn de fietsen altijd voorzien van goedgekeurde verlichting, veilige remmen en voldoende reflectie voorzieningen.

De Merdina fietsen worden door geselecteerde vakspeciaal zaken verkocht, die stuk voor stuk prima in staat zijn optimale service te verlenen. Hiernaast levert Merdina fietsen aan verschillende grootwinkelketens en groothandels. 

Reageer op dit artikel