nieuws

Nieuwe website Biretco

Retailing

Nieuwe website Biretco

BREDA – De bestaande website van Biretco B.V., www.biretco.com, is vervangen door een geheel nieuwe site. Het adres is hetzelfde gebleven. De site draait op een nieuw, geavanceerd systeem, waardoor de site niet alleen beter vindbaar is, maar voor de bezoeker ook prettiger is in het gebruik.

BREDA – De bestaande website van Biretco B.V., www.biretco.com, is vervangen door een geheel nieuwe site. Het adres is hetzelfde gebleven. De site draait op een nieuw, geavanceerd systeem, waardoor de site niet alleen beter vindbaar is, maar voor de bezoeker ook prettiger is in het gebruik.

De website dient als informatieportal voor iedereen die meer wil weten over de dienstverlening van Biretco en wordt daarnaast door Biretco ondernemers gebruikt als portal om in te loggen naar hun eigen extranetsite.

Reageer op dit artikel