nieuws

Goldiva Technical Parts nieuwe importeur van ELDI gereedschap

Retailing

Goldiva Technical Parts nieuwe importeur van ELDI gereedschap

WORMERVEER – Goldiva Technical Parts heeft recentelijk de import van ELDI gereedschap overgenomen van T.C. Benelux. Tevens is de voorraad van de NGK bougies, Regina kettingen en Merit schakelaars van T.C. Benelux verhuisd naar het magazijn van Goldiva Technical Parts in Wormerveer.

WORMERVEER – Goldiva Technical Parts heeft recentelijk de import van ELDI gereedschap overgenomen van TC Benelux. Tevens is de voorraad van de NGK bougies, Regina kettingen en Merit schakelaars van TC Benelux verhuisd naar het magazijn van Goldiva.

Door het stoppen van de activiteiten van TC Benelux, met ingang van 31 december jl. is Goldiva nu exclusief importeur van NGK, Regina, Eldi en Merit.

Met de Sloveense bandenfabrikant Sava was al eerder een exclusieve overeenkomst gesloten.

Reageer op dit artikel