nieuws

Edwin Groen (Fietsenwinkel.nl) heeft Bikemotion.nl over genomen

Retailing

Edwin Groen (Fietsenwinkel.nl) heeft Bikemotion.nl over genomen

HEERHUGOWAARD – Edwin Groen heeft de website en de verkoopactiviteiten Bikemotion.nl overgenomen van Nico Vriend. Naast zijn winkel Edwin Groen Tweewielers in Heerhugowaard, beheert de ondernemer nu ook twee webwinkels: Bikemotion.nl en Fietsenwinkel.nl.

HEERHUGOWAARD – Edwin Groen heeft de website en de verkoopactiviteiten Bikemotion.nl overgenomen van Nico Vriend. Naast zijn winkel Edwin Groen Tweewielers in Heerhugowaard, beheert de ondernemer nu ook twee webwinkels: Bikemotion.nl en Fietsenwinkel.nl.

Edwin Groen is een ondernemer die zich in de markt vooral manifesteert met scherp geprijsde fietsen. Dat doet hij met zijn winkel Edwin Groen Tweewielers in Heerhugowaard en zijn webwinkel Fietsenwinkel.nl. Daar is nu dus een tweede webwinkel bij gekomen. 

"Gisteren is de deal met Vriend rond gekomen," bevestigt Edwin Groen. "Ik had gehoord dat Bikemotion.nl misschien te koop was en toen heb ik contact gezocht. Verder kan ik niet zo heel veel over zeggen, behalve dat we er natuurlijk blij mee zijn."

Groen stelt zich sowieso terughoudend op, omdat hij per definitie de luwte verkiest. "We zijn redelijk groot en doen het gewoon goed. Ik wil niet te veel mensen wakker schudden, maar Fietsenwinkel.nl is een geoliede machine."

Over zijn concrete plannen met betrekking tot Bikemotion.nl kon en wilde Groen nog niets zeggen. "Daar is het  nog veel te vroeg voor."

Reageer op dit artikel