nieuws

Sure IT verkoopt Allesvoordefiets.nl

Retailing

Sure IT verkoopt Allesvoordefiets.nl

ZEIST/ DEN HOORN – Wilfred Furster, directeur van Sure IT, heeft per direct zijn internetactiviteiten Allesvoordefiets.nl van de hand gedaan aan Paul Willemsen, een Fietsplus ondernemer uit Den Hoorn.

ZEIST/ DEN HOORN – Wilfred Furster, directeur van Sure IT, heeft per direct zijn internetactiviteiten Allesvoordefiets.nl van de hand gedaan aan Paul Willemsen, een Fietsplus ondernemer uit Den Hoorn.

In 2006 startte Furster met Allesvoordefiets.nl als een online shop voor de onderdelen en accessoireverkoop aan consumenten. Inmiddels staan op de site circa 13.000 artikelen. “Het liep best aardig, maar omdat wij ons met Sure IT weer volop richten op de herintroductie van het nieuwe kassasysteem WilMar en het Tweewieler Informatie Systeem, zat deze internethandel ons in de weg, zegt Furster.

“De vakhandelaren zijn onze klanten en met Allesvoordefiets.nl waren toch ook een concurrent. Dat kan natuurlijk niet. Daarom concentreren we ons nu op dat waarmee we in de toekomst verder willen. En dan moet je keuzes maken.”

Paul Willemsen was al altijd een een WilMar-klant. Toen hij hoorde dat Furster van de website af wilde toonde hij interesse. “Ik geloof in dit concept. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat consumenten online bestelden en dat de producten via de vakhandel uitgeleverd zouden worden. Dat is nooit echt van de grond gekomen, omdat sommigen het niet zagen zitten om hieraan mee te werken. Wat mij betreft is deze opzet nog steeds een optie, maar dan moet je wel circa honderd man hebben om landelijk dekkend te kunnen zijn,” aldus Willemsen.

“Voorlopig doe ik het gewoon zelf, omdat ik het zie als een goed antwoord op internetactiviteiten. Natuurlijk zullen we iets met de prijs moeten doen, maar ik streef er niet naar om de goedkoopste te zijn.”

Willemsen is van plan met de website voort te gaan op de ingeslagen weg. Wel wil hij binnenkort de vormgeving aanpassen, waardoor de site een meer eigentijdse aanblik krijgt.

Reageer op dit artikel