nieuws

Bovemij Verzekeringen neemt Enra over

Retailing

Bovemij Verzekeringen neemt Enra over

NIJMEGEN – Bovemij Verzekeringen neemt per 1 januari 2008 Enra Verzekeringen over van DSB Bank. Bovemij Verzekeringen hoopt hiermee de tweewielerbedrijven nog beter te bedienen en de bestaande samenwerking tussen BOVAG, Enra Verzekeringen en Bovemij Verzekeringen te intensiveren.

NIJMEGEN – Bovemij Verzekeringen neemt per 1 januari 2008 Enra Verzekeringen over van DSB Bank. Bovemij Verzekeringen hoopt hiermee de tweewielerbedrijven nog beter te bedienen en de bestaande samenwerking tussen BOVAG, Enra Verzekeringen en Bovemij Verzekeringen te intensiveren.


Bovemij Verzekeringen biedt, als 100% dochter van BOVAG, de BOVAG-leden op hun branche toegesneden verzekeringsproducten. De overname van Enra past goed bij de ambitie van Bovemij om, als zelfstandig functionerende verzekeringsmaatschappij, de bij BOVAG aangesloten ondernemers en aandeelhouder BOVAG optimaal te kunnen bedienen.

Reageer op dit artikel