nieuws

Winnaar mailactie Smits Tweewielergroothandel

Retailing

Winnaar mailactie Smits Tweewielergroothandel

TILBURG – ‘Mail & win!’ Zo luidde de titel van de wedstrijd die Smits Tweewielergroothandel in september uitschreef naar de tweewielervakhandel van Nederland en Duitsland. De prijs :€ 1.500,- gratis te besteden bij een Smits-vestiging naar keuze. Joost Arts uit Cuijk was de gelukkige winnaar.

TILBURG – ‘Mail & win!’ Zo luidde de titel van de wedstrijd die Smits Tweewielergroothandel in september uitschreef naar de tweewielervakhandel van Nederland en Duitsland. De prijs: € 1.500,- gratis te besteden bij een Smits-vestiging naar keuze. Joost Arts uit Cuijk was de gelukkige winnaar.

In aankondiging op een actieweek half september bij Smits Tweewielergroothandel, werd een wedstrijd uitgeschreven. Via een speciale website konden vakhandelaren hun gegevens achterlaten waarna hieruit  een winnaar getrokken werd. “Gegevens uit de vakhandel zijn erg belangrijk voor ons. De juiste NAW-gegevens vanuit de vakhandel zijn cruciaal voor het succesvolle bereik van je mailings. Tegenwoordig geldt dat zeker voor de juistheid van e-mailadressen”, aldus Michel van Slingerland, verantwoordelijk voor de marketing van Smits. De wedstrijd leverde Smits een acceptabele hoeveelheid gegevens op.

Gratis winkelen
Als dank voor het inzenden van de gegevens maakten dealers kans op een mooie prijs: € 1.500,- gratis winkelen bij een Smits vestiging naar keuze. De winnaar was uiteindelijk Joost Arts Tweewielers uit Cuijk. Joost is vorig jaar gestart met zijn tweewielerzaak in Cuijk en was sprakeloos van het bericht dat hij had gewonnen. “Een mooiere manier van inkopen is er niet voor een beginnende fietsenmaker. Geweldig!”

Op de foto links een trotse Joost Arts, die de waardecheque overhandigd heeft gekregen uit handen van Piet Oosthoek, vestigingsmanager Smits Tilburg.

Reageer op dit artikel