nieuws

Vertegenwoordigers van het Jaar zijn allemaal een kei

Retailing

Vertegenwoordigers van het Jaar zijn allemaal een kei

NIEUWEGEIN – Eerder dit jaar startte Ron Haker op zijn weblog op Tweewieler.nl een verkiezing van de populairste vertegenwoordiger van Nederland. Daarop is massaal gereageerd en wie A zegt moet ook B zeggen.

NIEUWEGEIN – Eerder dit jaar startte Ron Haker op zijn weblog op Tweewieler.nl een verkiezing van de populairste vertegenwoordiger van Nederland. Daarop is massaal gereageerd en wie A zegt moet ook B zeggen.

Daarom werden vanmiddag alle genomineerde vertegenwoordigers bekroond met een KEI voor een KEI Award. "Omdat jullie allemaal een kei zijn",  lichtte Haker toe.

Plaats van handeling voor de feestelijke uitreiking was het Tweewielercentrum van Innovam. Sjoerd Rijpkema nam de gelegenheid te baat om een korte rondleiding te geven en liet de aanwezig de werkplaatsen (fiets en gemotoriseerde tweewielers) en de winkel zien. Terug in de kantine nam Ron Haker het over en liet zijn toehoorders weten dat in de tweewielerhandel persoonlijk contact misschien nog wel belangrijker is dan het product dat je verkoopt.

"Jullie zijn een belangrijke schakel en daarom heb ik op Tweewieler.nl deze verkiezing uitgeschreven. En wat mij betreft zijn jullie allemaal winnaars, want ik weet echt niet wie van jullie de beste vertegenwoordiger is."

Haker had een ludieke onderscheiding laten maken, die bestond uit een kei op een voet, met daarop een foto van de vertegenwoordiger en de tekst ‘ Een kei voor een kei’. De buitendienstmedewerkers konden de geste goed waarderen.

Eentje hoopte in de toekomst nog vaker zo’n onderscheiding te winnen. "Dan kan ik over een paar jaar mijn eigen hunebed gaan bouwen",  grapte hij.
Haker gaf aan deze verkiezing, in samenwerking met Tweewieler, de komende jaren verder te zullen gaan uitbouwen. Al was het maar omdat de vertegenwoordigers in deze samenstelling normaal gesproken nooit bij elkaar komen. De gemoedelijke sfeer gaf aan dat daar wel degelijk behoefte aan is.

Een foto-impressie is terug te vinden in het Dossier op deze website.

Reageer op dit artikel