nieuws

Handig LED inspectielampje

Retailing

Handig LED inspectielampje

Deze tool-, magneet- en inspectielamp past over elke schroevendraaier, inbussleutel, bithouder en dergelijke van 5 tot 11 mm dikte. Geeft licht op de (werk-)plek precies waar u het nodig heeft. Een handig inspectielampje met drie krachtige leds met een levensduur van 10.000 uur. Drie sterke magneten houden dit Tool- en Flashlight op elke metalen ondergrond […]

Deze tool-, magneet- en inspectielamp past over elke schroevendraaier, inbussleutel, bithouder en dergelijke van 5 tot 11 mm dikte. Geeft licht op de (werk-)plek precies waar u het nodig heeft. Een handig inspectielampje met drie krachtige leds met een levensduur van 10.000 uur. Drie sterke magneten houden dit Tool- en Flashlight op elke metalen ondergrond op zijn plaats. Het Tool- en Flashlight is gemaakt van antislip rubber en is schok- en spatwaterbestendig. Met een diameter van slechts 40 mm is dit een heel handigs inspectielampje.

Reageer op dit artikel