nieuws

Gratis workshops personeelsbeleid

Retailing

Gratis workshops personeelsbeleid

NIEUWEGEIN – Innovam biedt twee workshops aan over effectief personeelsbeleid. Dankzij subsidie van stichting OOMT zijn deze helemaal gratis.

NIEUWEGEIN – Innovam biedt twee workshops aan over effectief personeelsbeleid. Dankzij subsidie van stichting OOMT zijn deze helemaal gratis.

De beoordelingscyclus vormt een belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid van een onderneming. Als beoordelingsgesprekken op een goede manier worden gevoerd, heeft dat een positief effect op de medewerkers en de werksfeer.

De inleidende workshop ‘Meer profijt van uw personeelsbeleid’, over personeelsbeleid en de middelen die werkgevers daarbij kunnen inzetten, is al eerder gegeven. De tweede workshop, gaat dieper in op de beoordelingscyclus. Deze nieuwe workshop, ‘Beoordelingscyclus en functioneringsgesprekken’, geeft ondernemers praktische tips over hoe ze meer rendement kunnen halen uit de beoordelingscyclus voor medewerkers. De workshop geeft deelnemers handvatten waarmee ze in de praktijk direct aan de slag kunnen.

Tips en adviezen
De workshop ‘Meer profijt van uw personeelsbeleid’ is vorig jaar voor het eerst aangeboden. Inmiddels hebben meer dan 1.000 deelnemers de workshop gevolgd. Na afloop krijgen alle deelnemers het Handboek Personeelsbeleid, met handige tips en adviezen die goed aansluiten bij de dagelijkse praktijk.

Gratis aanmelden
De gratis workshops ‘Meer profijt van uw personeelsbeleid’ en ‘Beoordelingscyclus en functioneringsgesprekken’ worden vanaf eind oktober georganiseerd in Best, Dordrecht, Haren, Maastricht, Nieuwegein, Zaandam en Zwolle. Stichting OOMT (Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf), waarin werkgevers en werknemers uit de mobiliteitsbranche zitting hebben, stimuleert goed personeelsbeleid door financiering van de workshops. De uitvoering is in handen van Innovam.
Aanmelden voor een middag- of avondworkshop kan op de site van Innovam.

Reageer op dit artikel