nieuws

Perry Jansen stapt van Biretco over naar TWICO

Retailing

Perry Jansen stapt van Biretco over naar TWICO

SEVENUM – Per 1 augustus is Perry Jansen als Manager Marketing en Organisatie zijn werkzaamheden begonnen bij TWICO Retail Support.

SEVENUM – Per 1 augustus is Perry Jansen als Manager Marketing en Organisatie zijn werkzaamheden begonnen bij TWICO Retail Support.

Jansen is 36 jaar en was voorheen werkzaam bij Biretco en Detavisie, de adviesgroep van Euretco. Hij is na Adriaan Vriens en Dick Hendriks de volgende, die de overstap van Breda naar Sevenum maakt.

Tot zijn takenpakket behoren onder andere marketing, organisatieadvies, financieringen, marktonderzoek en coördinatie van overige zaken van zakelijke dienstverlening (onder andere juridisch advies en taxatie vastgoed). “TWICO kan dus vanaf heden deze expertise in eigen beheer aan de aangesloten ondernemers aanbieden”,  licht directeur Adriaans Vriens toe. “Wij hebben intussen speciale financieringsarrangementen afgesloten bij diverse banken, waardoor op een efficiënte, gemakkelijke en voordelige manier financieringen voor de aangesloten ondernemers geregeld kunnen worden. Tevens zal TWICO optreden als intermediair bij vastgoedtaxaties. Voor de ondernemers brengt dit naast inkoopvoordeel ook kostenbesparing met zich mee.”

Reageer op dit artikel