nieuws

BOVAG start regio-bijeenkomsten ‘Occassion Management’

Retailing

BOVAG start regio-bijeenkomsten ‘Occassion Management’

BUNNIK – De BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven heeft een reeks regiobijeenkomsten georganiseerd, die in de loop van oktober zullen plaatsvinden. Het doel van deze meetings is de BOVAG-leden voor te lichten over alles wat met (het inruilen van) gebruikte fietsen te maken heeft.

BUNNIK – De BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven heeft een reeks regiobijeenkomsten georganiseerd, die in de loop van oktober zullen plaatsvinden. Het doel van deze meetings is de BOVAG-leden voor te lichten over alles wat met (het inruilen van) gebruikte fietsen te maken heeft.

“Er zal specifiek in gegaan worden op het efficiënt inruilen en verkopen van tweedehands fietsen. In de eerste helft van de avonden staat inruilen centraal. Met daarbij de lancering van de nieuwe gebruikte fiets waardebepaler door Marc Schroer van Fietsenwijk.nl,” zegt projectmedewerker Jaap Wilting,

“Met deze waardebepaler, ontwikkeld door Fietsenwijk.nl, in samenwerking met BOVAG, kan op zeer eenvoudige wijze de inruilwaarde van een fiets worden bepaald. Vergelijk het maar met het koerslijst boekje voor auto’s en motoren. Deze online waardebepaler is exclusief voor BOVAG-leden en huidige abonnee’s van Fietsenwijk.nl.”

Wim van Vliet, BOVAG-voorzitter van de afdeling Tweewielerbedrijven, zal het ‘technische’ verhaal vertalen in een commerciële workshop over het gebruik van de waardebepaler op de winkelvloer. Voor BOVAG-leden die nog geen abonnement hebben op Fietsenwijk.nl zal een zeer voordelig aanbod worden gedaan.

“Na de pauze zal er in gegaan worden op hoe ondernemers op het internet hun winkelverkopen extra kunnen bevorderen. Internet is geen bedreiging maar een extra aanwinst om meer te verkopen en het kost geen extra tijd kost maar bespaart juist tijd.”

De regiobijeenkomsten vinden plaats op respectievelijk 8 oktober (Tilburg), 9 oktober (Zwolle). 15 oktober (Bunnik) en 16 oktober (Alkmaar).

Reageer op dit artikel