nieuws

BOVAG galant voor bijna 8000 ladies

Retailing

BOVAG galant voor bijna 8000 ladies

‘s-HERTOGENBOSCH – Het BOVAG Service Team heeft zich van z’n galantste kant laten zien tijdens Leontien’s Ladies Ride. Ter promotie van de FietsCheck hebben ze bij de start en onderweg assistentie verleend bij pech onderweg.

‘s-HERTOGENBOSCH – Het BOVAG Service Team,  heeft zich van z’n galantste kant laten zien tijdens Leontien’s Ladies Ride. Ter promotie van de FietsCheck hebben ze bij de start en onderweg assistentie verleend bij pech onderweg.

Het was de tweede keer dit jaar dat de BOVAG zich als sponsor van Leontien’s Ladies Ride manifesteerde. Eerder dit jaar in Zwolle en nu dan bij de derde editie in ‘s-Hertogenbosch. BOVAG wist zich op haar beurt gesteund door Vredestein, die vierhonderd binnen- en buitenbanden ter beschikking gesteld had.

Aan Leontien’s Ladies Ride deden naar schatting bijna achtduizend vrouwen (en ook enkele mannen) mee. Op de zonovergoten septemberzondag konden de deelnemende vrouwen kiezen uit een route van 39 of 69 km. De overgrote meerderheid koos voor de korte route.

Traditiegetrouw verschenen er naast Leontien van Moorsel ook nog een aantal andere bekende BN-ers aan de start: Ellemieke Vermolen, Danielle Overgaag, Leontien Borsato en Nada van Nie. Ook Paul de Leeuw was van de partij.

In samenwerking met zeven ondernemers uit de regio heeft het BOVAG Serive Team hulp verleend bij de start en bij pechgevallen onderweg. De hulpverlenende ondernemers reden met busjes langs het parcours om hun diensten gratis te verlenen.

Vanzelfsprekend reed ook een BOVAG-team mee aan deze immens populaire Ladies Ride. En om aan te geven dat de BOVAG werkelijk van alle markten thuis is, was er ook nog een band die bij start en finish de sfeer muzikaal opleukte.

Reageer op dit artikel