nieuws

Actie Laat Nederland fietsen

Retailing

Actie Laat Nederland fietsen

UTRECHT – De Fietserbond is gestart met de actie ‘Laat Nederland fietsen’. Aanleiding is de actie ‘Laat Nederland rijden’ van de Telegraaf, die zich beperkt tot automobilisten.

UTRECHT – De Fietsersbond is gestart met de actie ‘Laat Nederland fietsen’. Aanleiding is de actie ‘Laat Nederland rijden’ van de Telegraaf, die zich beperkt tot automobilisten.

Ook fietsers hebben behoefte aan veilige, brede fietspaden, aan goed onderhoud daarvan en aan genoeg stallingsplaatsen. Daarnaast wil de bond met deze actie mensen oproepen vaker de fiets te pakken, met name voor korte ritten. Dat lost al vanzelf een deel van de fileproblemen op.

De Fietsersbond roept fietsers op naar een speciale site te gaan www.laatnederlandfietsen.nl en daar het speciale vignet uit te printen en dat op de fiets, voor het raam of op andere plaatsen te hangen. Verspreiding via e-mail of websites kan ook.

Reageer op dit artikel