nieuws

Hulp bij fietspech

Retailing

Hulp bij fietspech

Eric Schuijt, zelf vakantiefietser en eigenaar van de winkel De Vakantiefietser in Amsterdam, heeft een boekje geschreven ‘Fietspech, fietsreparaties voor onderweg’. Aan de hand van duidelijke tekeningen laat hij zien hoe je onder andere remblokjes en –kabels vervangt, een achterwiel terugplaatst of een spaak vervangt. Handig voor de actieve fietser. Dealers kunnen het boekje bestellen […]

Eric Schuijt, zelf vakantiefietser en eigenaar van de winkel De Vakantiefietser in Amsterdam, heeft een boekje geschreven ‘Fietspech, fietsreparaties voor onderweg’. Aan de hand van duidelijke tekeningen laat hij zien hoe je onder andere remblokjes en –kabels vervangt, een achterwiel terugplaatst of een spaak vervangt. Handig voor de actieve fietser. Dealers kunnen het boekje bestellen bij De Vakantiefieter. Het boekje staat los van de winkel en er wordt in het boekje dan ook geen reclame in gemaakt voor De Vakantiefietser. Het boekje kost € 14,95. Fietsenwinkels krijgen hierop 40% korting.

Reageer op dit artikel