nieuws

Benoeming Biretco CEO aanstaande

Retailing

Benoeming Biretco CEO aanstaande

BREDA – De bekendmaking van de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) voor Biretco laat niet lang meer op zich wachten. De opvolger van Ron te Riele, die begin maart de retailorganisatie verliet, zal naar verwachting binnen enkele weken voorgesteld worden.

BREDA – De bekendmaking van de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) voor Biretco laat niet lang meer op zich wachten. De opvolger van Ron te Riele, die begin maart de retailorganisatie verliet, zal naar verwachting binnen enkele weken voorgesteld worden.

Voor de invulling van de CEO-vacature had het Biretco-management een profielschets bij verschillende selectiebureau’s neergelegd en mede daaruit is een lijst met een aantal kandidaten samengesteld.

Momenteel worden volop gesprekken gevoerd, die dus in een afrondende fase zitten. Aan de hand van de bevindingen uit deze gesprekken zal binnenkort een rapportage aan het Biretco-management gedaan worden. Dat moet uiteindelijk leiden tot de keuze van een nieuwe CEO.

Biretco verwacht in dat Te Riele’s opvolger in de loop van september/oktober aan de slag zal kunnen gaan, maar dat is voor een deel afhankelijk van de beschikbaar van de uiteindelijke kandidaat.

Met de aanstelling van de nieuwe CEO hoopt Biretco, na een rumoerige periode, snel de draad weer op te kunnen pakken en uitvoering te geven aan de beleidsplannen voor 2008.

Reageer op dit artikel