nieuws

Dick Hendriks ruilt Biretco in voor Twico Retail Support

Retailing

Dick Hendriks ruilt Biretco in voor Twico Retail Support

VENLO – Dick Hendriks heeft zijn dienstverband bij Biretco beëindigd en is per 10 april in dienst getreden bij TWICO Retail Support.

VENLO – Dick Hendriks heeft zijn dienstverband bij Biretco na zeven jaar beëindigd en is per 10 april in dienst getreden bij Twico Retail Support.

Dick Hendriks wordt verantwoordelijk voor het gehele acquisitietraject binnen Twico Retail Support. Naast het werven van nieuwe ondernemers, houdt hij zich ook bezig met bedrijfsbemiddeling en bedrijfsoverdrachten. Gestart bij Union en later in dienst van Biretco heeft Dick bewezen het acquisitietraject uitermate goed te beheersen.

Twico-directeur Adriaan Vriens is blij met de komst van Hendriks. "Hij kenmerkt zich als een vriendelijke persoonlijkheid en een doortastende onderhandelaar, die doelgericht te werk gaat. Zijn gedrevenheid en wilskracht maken dat wij ervan overtuigd zijn met Dick een sterke en ervaren kracht te hebben aangetrokken, die zeer gemotiveerd is om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Zijn enthousiasme zal bijdragen aan zowel de groei van Twico Retail Support alsmede aan de uitbreiding en kwaliteit van de dienstverlening aan de ondernemers."

Bij Biretco heeft Dick Hendriks alle lopende acquisitie trajecten overgedragen aan de formulemanagers van Profile ‘de Fietsspecialist’, Fietswereld en Bonus Bikes. Nieuwe bedrijfsoverdrachten worden uitgevoerd door Perry Jansen (organisatieadviseur).

Reageer op dit artikel