nieuws

Bike Totaal Sales kickt off met workshops

Retailing

Bike Totaal Sales kickt off met workshops

AMERSFOORT/ZEIST – Met boeiende workshops, een aardige opkomst en enthousiaste deelnemers is de eerste Bike Totaal Sales Kick Off positief verlopen. In samenwerking met contractleveranciers van Bike Totaal werden gedurende drie dagdelen dertien verschillende workshops aangeboden.

AMERSFOORT/ZEIST – Met boeiende workshops, een aardige opkomst en enthousiaste deelnemers is de eerste Bike Totaal Sales Kick Off positief verlopen. In samenwerking met contractleveranciers van Bike Totaal werden gedurende drie dagdelen dertien verschillende workshops aangeboden.

“De doelstelling van de dag was om met name personeel voldoende inhoudelijke bagage mee te geven om goed voorbereid het seizoen in te gaan. Deskundigheid van het personeel en service worden bij tweewielerwinkels als zeer belangrijk door de consument ervaren. In deze workshops werden de belangrijkste verkoopargumenten nog eens aangehaald”, zo zegt Jeroen Rietvelt, marketingcommunicatie manager van Bike Totaal.

“We hebben bewust gekozen voor een beperkt aantal korte workshops, waarop personeel en ondernemer zich van tevoren konden inschrijven.” Rietveld signaleert een behoefte bij zowel leveranciers als binnen de Bike Totaal-organisatie om niet alleen ondernemers, maar juist ook het personeel te bereiken. “Eigenlijk is de dag bedoeld voor iedereen die met klanten in aanraking komt.”

Omdat de dag goed is ontvangen, zal de Bike Totaal Sales Kick Off jaarlijks worden georganiseerd. Rietvelt zegt hierover: “We zullen deze dag evalueren met onze leveranciers en deelnemers om eventuele verbeterpunten en wensen door te voeren. Dat deze dag voorziet in een behoefte bij onze leden is afgelopen maandag duidelijk geworden.”

Reageer op dit artikel