nieuws

Kruitbosch blijft favoriet bij Biretco-ondernemers

Retailing

Kruitbosch blijft favoriet bij Biretco-ondernemers

BREDA – Net als voorgaande jaren hebben de bij Biretco aangesloten ondernemers hun ‘Leverancier van het Jaar’ gekozen. De firma Kruitbosch B.V. kwam zowel bij Profile ‘de Fietsspecialist’ als bij Fietswereld als winnaar uit de bus.

BREDA – Net als voorgaande jaren hebben de bij Biretco aangesloten ondernemers hun ‘Leverancier van het Jaar’ gekozen. De firma Kruitbosch BV kwam zowel bij Profile ‘de Fietsspecialist’ als bij Fietswereld als winnaar uit de bus.

Het is alweer het 9e achtereenvolgende jaar dat Kruitbosch deze onderscheiding in ontvangst mag nemen van de Profile ‘de Fietsspecialist’ ondernemers en het 8e jaar van de Fietswereld formule. De Profile-ondernemers gaven Kruitbosch gemiddeld een 8, van de Fietswereld ondernemers kregen zij een 8,2. De officiële uitreiking van de oorkondes vond plaats tijdens de Biretco inkoopbeurs van 12 februari jongstleden in Houten.

Wilco en Egbert Kruitbosch dankten de ondernemers voor het in hun gestelde vertrouwen. Zij spraken daarbij ook de ambitie uit om de concurrentie een stap voor te willen blijven.

Eervolle vermeldingen verdienden AGU en Batavus, die respectievelijk een 2e en een 3e plaats kregen toebedeeld van Profile ‘de Fietsspecialist’. Bij Fietswereld moesten deze bedrijven stuivertje wisselen en ging de de 2e plaats naar Batavus en de 3e naar AGU.

Reageer op dit artikel