nieuws

Halve finalisten Tweewielertechnicus van het Jaar scoren BKS-certificaat

Retailing

Halve finalisten Tweewielertechnicus van het Jaar scoren BKS-certificaat

NIEUWEGEIN – Uit de voorronde van de verkiezing Tweewielertechnicus van het Jaar zijn twintig halve finalisten naar voren gekomen. Op 12 februari a.s. zullen de tien Fietstechnici en tien Bromfietstechnici in het Tweewielercentrum van Innovam een praktijktoets afleggen, die hen in de finale van de verkiezing kan brengen.

NIEUWEGEIN – Uit de voorronde van de verkiezing Tweewielertechnicus van het Jaar zijn twintig halve finalisten naar voren gekomen. Op 12 februari a.s. zullen de tien Fietstechnici en tien Bromfietstechnici in het Tweewielercentrum van Innovam een praktijktoets afleggen, die hen in de finale van de verkiezing kan brengen.

Op 30 januari deden ruim tachtig kandidaten mee aan de voorronde bij de vijf vestigingen van Innovam én tijdens FietsVAK in Autotron Rosmalen. De voorronde bevatte een BKS-toets, die door bijna driekwart van de deelnemers met voldoende resultaat werd afgelegd.

“Voor de afvallers was de voorronde zeker geen vergeefse moeite. Door de opname van een officiële BKS-toets in de voorronde, ontvangen de werkgevers van alle deelnemers een stimuleringspremie van € 160,– van stichting OOMT,” zegt Carmen Langerak, marketing & communicatie medewerkster van Innovam. “Zeventig procent van de deelnemers slaagde voor de BKS-toets Inruil & Taxatie. De BrancheKwalificatieStructuur brengt alle functies en te behalen certificaten in de mobiliteitsbranche in kaart. BKS-certificaten zijn branchebreed erkend en gelden als onomstreden bewijs van iemands vakmanschap.”

UITSLAG VOORRONDES
De tien halve finalisten voor de verkiezing Fietstechnicus van het Jaar 2007 zijn:
Eric van Bebber – De Tweewieler, Udenhout
Frank van Dam – Verstappen Tweewielers, Asten
Ronnie Grift – Bike Totaal Schraverus Fietsen, Harderwijk
Ruud Hermans – Hermans-tweewielers, Reusel
Wouter Koolen – Profile Rabout, Goes
Indra Kros – Suus Bike shop, Eindhoven
Peter van Loon – FixFiets, Brielle
Marton Roelofs – Jan Kooij Tweewielers, Nijmegen
Frank Rooijmans – Empella fietsen BV, Erp
Bert Stunnenberg – A. Ryerkerk en Zn, Lisse

De tien halve finalisten voor de verkiezing Bromfietstechnicus van het Jaar 2007 zijn:
Ron Baas – Roké Motors, Woerden
Marinus de Bruine – Fred Motoren BV, Rotterdam
Jan Huygen – Steven Koelewijn tweewielers, Bunschoten
René Pennings – Moto Center, Venlo-Blerick
Frank Santbergen – Fa. Janus van Nispen, Breda
Bobby Schakelaar – Schakelaar Tweewieler vof, Zwolle
Bram van Uum – Daytona Shop, Roermond
Christian Voorjans – W. van den Hurk Tweewielers, Veldhoven
Bart van Vueren – Hoofddorps Bromfietshuis, Hoofddorp
Johannes Eduard Wolff – Jaap Bos Tweewielers, Zwolle

Reageer op dit artikel