nieuws

Twico introduceert geheel nieuw Fietsplus-concept

Retailing

Twico introduceert geheel nieuw Fietsplus-concept

VENLO – In de loop van dit jaar zal Twico Retail Support het winkelconcept Fietsplus volledig vernieuwd in de markt zetten. In samenwerking met Intres is de formule onder de loep genomen.

VENLO – In de loop van dit jaar zal Twico Retail Support het winkelconcept Fietsplus volledig vernieuwd in de markt zetten. In samenwerking met Intres is de formule onder de loep genomen.

Behalve een compleet nieuwe huisstijl is het meest opmerkelijke aan de nieuwe Fietsplusformule dat gekozen is voor vier belevingswerelden: Race, ATB, Kids/Jeugd en City Bike. Deze segmenten zullen in de winkels als zodanig gepresenteerd worden inclusief de relevante onderdelen en accessoires.

De eerste winkel die open gaat in de nieuwe Fietsplusstijl is Louis van Dijk in Breda. En zo zullen er nog een paar pilotwinkels volgen. Negen in totaal. De grote omslag vindt plaats in de loop van augustus 2007 als circa vijftig winkels een metamorfose ondergaan.

De Twico-directeur ziet alleen maar kansen voor de nieuwe opzet. "De markt gaat hoe dan ook veranderen. Ten opzichte van onze concurrenten hebben wij het voordeel dat zij al een verleden opgebouwd hebben. Wij zijn nog relatief nieuw. Maar we moeten wel veranderen om aansluiting te krijgen op de markt.".

Reageer op dit artikel