nieuws

Innovam test tweewielertechnici

Retailing

Innovam test tweewielertechnici

ROSMALEN – Met ondersteuning van stichting OOMT organiseert Innovam dit jaar de verkiezing ‘Tweewielertechnicus van het Jaar’. Deelnemende monteurs kunnen zich vandaag kwalificeren via schriftelijke voorrondes op de Innovamvestigingen, én tijdens de FietsVAK in het Autotron.

ROSMALEN – Met ondersteuning van stichting OOMT organiseert Innovam dit jaar de verkiezing ‘Tweewielertechnicus van het Jaar’. Deelnemende monteurs kunnen zich vandaag kwalificeren via schriftelijke voorrondes op de Innovamvestigingen, én tijdens de FietsVAK in het Autotron.

In totaal hebben 84 technici (19 bromfiets, 63 fietstechnici) aan de praktijktest deelgenomen. Deze week woorden de schriftelijke toetsen nagekeken en uiterlijk aanstaande maandag maakt Innovam bekend welke deelnemers door gaan naar de halve finale.

Die vindt op maandag 12 februari plaats en bestaat uit een vaktechnische praktijktoets, die in het Tweewielercentrum van Innovam in Nieuwegein afgenomen wordt. De definitieve beslissing zal uiteindelijk uitgevochten worden op maandag 12 maart bij Innovam in Nieuwegein. In de finale zal de parate vaktechnische kennis van de finalisten op de proef gesteld worden, door middel van een quiz.

De winnaars van deze finale mogen zich vanaf dan Fietstechnicus en Bromfietstechnicus van het Jaar 2007 noemen.

Reageer op dit artikel