nieuws

FietsNED sluit overeenkomst met VHD

Retailing

FietsNED sluit overeenkomst met VHD

OOSTERHOUT – De VHD Groep doet al sinds jaar en dag de coordinatie van noodhulp vanuit centrale meldpunten en de schadestroomsturing voor een groot aantal verzekeraars. VHD heeft per 1 januari 2007 besloten een samenwerking aan te gaan met FietsNED om de hulp aan fietsers die zijn gestrand als gevolg van verkeersincidenten ook daadwerkelijk snel en adequaat te kunnen bieden.

OOSTERHOUT – De VHD Groep doet al sinds jaar en dag de coordinatie van noodhulp vanuit centrale meldpunten en de schadestroomsturing voor een groot aantal verzekeraars. VHD heeft per 1 januari 2007 besloten een samenwerking aan te gaan met FietsNED om de hulp aan fietsers die zijn gestrand als gevolg van verkeersincidenten ook daadwerkelijk snel en adequaat te kunnen bieden.

In de praktijk gaat dit betekenen dat de mobiele fietsenmakers van FietsNED opgeroepen kunnen worden via centrale meldpunten om technische hulp te verlenen. De doelstelling daarbij is ervoor te zorgen dat fietsers weer verder kunnen rijden. Is dat niet mogelijk, dan gaat FietsNED de fiets bergen en wordt de ongelukkige fietser naar huis vervoerd of naar diens vertrekpunt.

De dienstverlening geldt nog niet voor het hele land, maar voorlopig alleen voor de regio’s waar FietsNED actief is. Wel is het de bedoeling dat binnen een jaar landelijke dekking geboden kan worden.

Reageer op dit artikel