nieuws

Twico stopt met ScooterPlus

Retailing

Twico stopt met ScooterPlus

VENLO – Twico Retail Support stopt met ingang van 1 januari 2007 met de formule Scooterplus. Volgens Twico is er te weinig draagvlak in de scooterbranche voor een dergelijke formule. Bovendien wil Twico zich volledig kunnen richten op de vernieuwing van de formule FietsPlus in 2007.

VENLO – Twico Retail Support stopt met ingang van 1 januari 2007 met de formule Scooterplus. Volgens Twico is er te weinig draagvlak in de scooterbranche voor een dergelijke formule. Bovendien wil Twico zich volledig kunnen richten op de vernieuwing van de formule FietsPlus in 2007.

“Door het wegvallen van de ScooterPlus ontstaat ruimte om ons volledig te focussen op de ontwikkeling van de FietsPlus formule”, aldus directeur Adriaan Vriens van Twico. “De vernieuwing heeft tot doel om de aantrekkingskracht van FietsPlus voor de consument te vergroten en daarmee tot omzetgroei te leiden.” Volgens Vriens zijn de plannen tijdens een recentelijk georganiseerde ledendag met groot enthousiasme ontvangen.

Reageer op dit artikel