nieuws

Rudy Project Benelux en R.A. Company bundelen krachten

Retailing

BERINGEN/TESSENDERLO – Als volgende stap in de ‘glocal strategy’ van Rudy Project gaan Rudy Project Benelux en R.A. Company samenwerken voor de levering aan de fietsvakhandel in de Benelux. Omdat beide firma’s slechts op enkele kilometers van elkaar gevestigd zijn, wordt gebruikgemaakt van de uitgebreide voorraad van Rudy Project Benelux.

BERINGEN/TESSENDERLO – Als volgende stap in de ‘glocal strategy’ van Rudy Project gaan Rudy Project Benelux en R.A. Company samenwerken voor de levering aan de fietsvakhandel in de Benelux. Omdat beide firma’s slechts op enkele kilometers van elkaar gevestigd zijn, wordt gebruikgemaakt van de uitgebreide voorraad van Rudy Project Benelux. 

“RA Company is een firma die al jaren bewijst dat ze haar producten op gepaste wijze vertegenwoordigt en niet om de haverklap van merken verandert. Wij geloven in dezelfde aanpak en kunnen hierdoor een unieke samenwerking bieden aan de rijwielhandel”, aldus Franky Vanroy van Rudy Project Benelux. Volgens Carita Vets-Hufkens van R.A. Company sluiten de producten van Rudy Project prima aan bij de kwaliteitsmerken die zij als agentuur hebben. Voordeel voor de dealer is dat hij het hele gamma van Rudy Project kan bestellen en combineren met leveringen van de overige merken van RA Company.

Meer informatie op: www.rudy-project.be, www.rudyproject.nl, www.rudyproject.luwww.racompany.be

Reageer op dit artikel