nieuws

Coliped-leden kiezen voor Moreno Fioravanti en Jan Willem ten Dam

Retailing

Coliped-leden kiezen voor Moreno Fioravanti en Jan Willem ten Dam

BRUSSEL (B) – De leden van Coliped hebben nieuwe voorzitters gekozen. De unanieme keuze heeft geleid tot de benoeming van Moreno Fioravanti (Vuelta) tot President, en Jan Willem ten Dam (Rigida) tot Vice-President, van de Europese associatie van tweewieleronderdelen en accessoires.

BRUSSEL (B) – De leden van Coliped hebben nieuwe voorzitters gekozen. De unanieme keuze heeft geleid tot de benoeming van Moreno Fioravanti (Vuelta) tot President, en Jan Willem ten Dam (Rigida) tot Vice-President, van de Europese associatie van tweewieleronderdelen en accessoires.

Beide heren zijn trots op hun benoeming. Moreno wil actieve steun gaan leveren aan de overleving van Europese onderdelenproducenten. “We hebben meer steun van Europese autoriteiten nodig om de fietsindustrie in het algemeenn te verdedigen. We moeten duizenden hoog gekwalificeerde banen redden en continue het imago van Europese fietsonderdelen promoten,” zegt Fioravanti.

Ten Dam sluit zich bij die woorden. “Versterking van de positie van de Europese fietsonderdelen- en accessoire-industrie is een uitdagende doelstelling. Ik voel me vereerd door deze verkiezing en zal al mijn ervaring in deze sector inzetten om dit doel te realiseren.”

Reageer op dit artikel