nieuws

RITS ondersteunt Bike Totaal bij opleiding en begeleiding winkelautomatisering

Retailing

RITS ondersteunt Bike Totaal bij opleiding en begeleiding winkelautomatisering

AMERSFOORT –Met ingang van 1 januari 2007 zal de opleiding en begeleiding van de Bike Totaal winkelautomatisering verzorgd worden door Retail IT Support (RITS). Met deze nieuwe onderneming, opgericht door ex-Bike Totaal medewerker René Bestevaar, is hierover overeenstemming bereikt.

AMERSFOORT –Met ingang van 1 januari 2007 zal de opleiding en begeleiding van de Bike Totaal winkelautomatisering verzorgd worden door Retail IT Support (RITS). Met deze nieuwe onderneming, opgericht door ex-Bike Totaal medewerker René Bestevaar, is hierover overeenstemming bereikt.

Behalve oprichter Bestevaar zijn ook Robbert Jespers en Raymond Schoonderbeek mee gegaan. Ook zij werkten tot voor kort mee aan de winkelautomatisering bij Bike Totaal. “Het doel is om verdere efficiëntie, professionalisering en kostenbeheersing te bereiken,” zegt directeur Gertjo Janssen. “De dienstverlening bij Bike Totaal blijft voor aansloten winkels zoals hij nu is, waarbij kwaliteit en capaciteit door Retail IT Support wordt gegarandeerd. Kostentechnisch heeft dit voor de Bike Totaal aangesloten ondernemers geen gevolgen.”

RITS zal buiten de tweewielerbranche ook werkzaamheden bij andere retailers gaan verrichten.

GERELATEERDE WEBSITE
Website Bike Totaal

Reageer op dit artikel