nieuws

RAI en BOVAG organiseren verkiezingsdebat Mobiliteit

Retailing

RAI en BOVAG organiseren verkiezingsdebat Mobiliteit

AMSTERDAM – Uit onvrede over het feit dat Mobiliteit als onderwerp in veel verkiezingsprogramma’s ontbreekt, hebben de RAI Vereniging en de BOVAG besloten zelf maar een verkiezingsdebat te organiseren. Het debat zal plaatsvinden in de Amsterdam RAI.

AMSTERDAM – Uit onvrede over het feit dat Mobiliteit als onderwerp in veel verkiezingsprogramma’s ontbreekt, hebben de RAI Vereniging en de BOVAG besloten zelf maar een verkiezingsdebat te organiseren.

Het debat zal plaatsvinden in de Amsterdam RAI en de fractiespecialisten van het CDA (Eddy van Hijum), PvdA (Sharon Dijksma), VVD (Paul de Krom) en Groen Links (Wijnand Duyvendak) hebben hun deelname al dit debat al toegezegd.

Met dit verkiezingsdebat willen RAI en BOVAG de politiek bewuster te maken van de mobiliteitsvraagstukken, die momenteel in Nederland actueel zijn. Wat betreft (gemotoriseerde) tweewielers zullen twee items aan de orde komen:
– Nederlanders worden steeds dikker en bewegen steeds minder. Hoe verhoudt zich dat tot een concreet en doeltreffend fietsbeleid?
– Gemotoriseerde tweewielers hebben grote voordelen in een druk land als het onze, maar waar is de visie?
Aan de hand van stellingen zullen de fractiespecialisten in discussie gaan met (bestuurs)leden van de RAI Vereniging en de BOVAG.

GERELATEERDE WEBSITE
Website Verkiezingswijzer

Reageer op dit artikel