nieuws

BOVAG keurt contract Giant goed

Retailing

BOVAG keurt contract Giant goed

BUNNIK – Vorige week hebben BOVAG en Giant overleg gehad over het contract dat Giant voorlegt aan haar dealers. In goede harmonie is het gehele contract doorgenomen en alle vragen zijn beantwoord.

BUNNIK – Vorige week hebben BOVAG en Giant overleg gehad over het contract dat Giant voorlegt aan haar dealers. In goede harmonie is het gehele contract doorgenomen en alle vragen zijn beantwoord.

Met de toezegging dat in de bijlage van het contract de overeengekomen afnamedoelstelling nader zal worden omschreven, kan BOVAG haar goedkeuring hechten aan het voorgelegde contract. Over de afnamedoelstelling is na toelichting vastgesteld dat het niet om een verplichte afname gaat, maar om een afname-indicatie. Deze, door de dealer te maken inschatting, wordt als zodanig vastgelegd in de bijlage van het contract.

Het is natuurlijk altijd aan dealers zelf om het contract te tekenen of niet. Vanzelfsprekend is bij de beoordeling van het contract alleen naar het algemene gedeelte gekeken, het maken van jaarafspraken met bijbehorende kortingen is een zaak tussen individuele dealers en Giant.

Reageer op dit artikel