nieuws

Ook garantie op gebruikte fietsen

Retailing

BUNNIK – Per 1 september worden de nieuwe leverings- en betalingsvoorwaarden van kracht voor leden van BOVAG Tweewielerbedrijven. Met deze voorwaarden heeft men klantvriendelijkere voorwaarden, waarin zaken als klachten, orderannulering en geschillen beter geregeld zijn. Belangrijke wijziging is de garantie die geboden wordt op gebruikte fietsen, bromfietsen, snorfietsen en scooters.

BUNNIK – Per 1 september worden de nieuwe leverings- en betalingsvoorwaarden van kracht voor leden van BOVAG Tweewielerbedrijven. Met deze voorwaarden heeft men klantvriendelijkere voorwaarden, waarin zaken als klachten, orderannulering en geschillen beter geregeld zijn. Belangrijke wijziging is de garantie die geboden wordt op gebruikte fietsen, bromfietsen, snorfietsen en scooters.

Onderdeel van de nieuwe voorwaarden is de verplichting om zes maanden BOVAG garantie te geven op gebruikte fietsen vanaf € 250,- en op gebruikte bromfietsen vanaf 50% van de oorspronkelijke cataloguswaarde. De belangrijkste aanpassingen in de algemene voorwaarden Tweewielerbedrijven vindt u binnenkort op de BOVAG-pagina’s in het septembernummer van Tweewieler.

Reageer op dit artikel