nieuws

Lemmen Tweewielers wint Enra WK Pool 2006

Retailing

Lemmen Tweewielers wint Enra WK Pool 2006

GROOTEBROEK – Ireen Meelkop van Lemmen Tweewielers in Arcen was de gelukkige winnares van de Enra WK pool 2006. De fietsverzekeraar had eerder dit jaar een WK Pool georganiseerd via een aparte website. Daarop konden deelnemers hun eigen pool samenstellen. De site van Enra werd meer dan 10.000 keer door de deelnemers bezocht.

GROOTEBROEK – Ireen Meelkop van Lemmen Tweewielers in Arcen was de gelukkige winnares van de Enra WK pool 2006. De fietsverzekeraar had eerder dit jaar een WK Pool georganiseerd via een aparte website. Daarop konden deelnemers hun eigen pool samenstellen. De site van Enra werd meer dan 10.000 keer door de deelnemers bezocht. “Het voetbal was matig maar Enra heeft een extra dimensie gegeven aan het WK voetbal, was een opmerking die we vaak te horen kregen. Mannen, vrouwen en personeel hebben vaak gezamenlijk aan de pool deelgenomen,” zegt Gerard van Alewijn. “Opvallend is wel dat bij de eerste drie prijswinnaars twee vrouwen zitten.” Van deelnemende bedrijven bleek Ireen Meelkop de meest vooruitziende blik te hebben. Daarom ontving zij een reischeque ter waarde van € 2500,-.
De tweede (€ 1500,-) en derde prijs (€ 1000,-) gingen naar Tom Haver (Paul haver Bike Totaal Arnhem) en Marijke Hofstede van Bike Totaal Hofstede in Beltrum.
De deelnemers die in de competitie op de 4de tot en de 25 plaats eindigden werden beloond met een Beertender.

Reageer op dit artikel