nieuws

Aanmelden kan nog voor studiereis BOVAG Tweewielerleden

Retailing

Aanmelden kan nog voor studiereis BOVAG Tweewielerleden

MAASSLUIS – Na de reizen van de afgelopen jaren naar China en Vietnam, organiseert de Stichting Tweewieler Branche Belangen ook dit jaar weer een interessante studiereis voor BOVAG Tweewielerleden.

MAASSLUIS – Na de leerzame reizen van de afgelopen jaren naar China en Vietnam, organiseert de Stichting Tweewieler Branche Belangen ook dit jaar weer een interessante studiereis voor BOVAG Tweewielerleden. Het doel van deze reis is om met collega’s eens onder andere omstandigheden van gedachten te wisselen over de branche, de toekomst van de branche en het bezoeken van fabrieken waar steeds meer van onze handel vandaan komt.

De reis gaat dit najaar naar Maleisië en Sumatra. Er zullen een aantal branchegerelateerde fabrieken worden bezocht, maar er is ook voldoende gelegenheid om het prachtige Maleisië en Sumatra cultureel en lokaal te ontdekken, onder leiding van een ervaren gids. Natuurlijk is er ook tijd voor de nodige ontspanning. De reissom bedraagt € 2.249,- per persoon, op basis van een tweepersoonskamer. Dit is inclusief aanvraag visa, vliegreis, hotels, maaltijden, vervoer ter plaatse, excursies en entreegelden, Engels en Nederlands sprekende gidsen vanaf Schiphol, lokale belastingen, fooien en bagagevervoer vanaf de hotels. Niet inbegrepen zijn de uitgave van persoonlijke aard, dranken tijdens de maaltijden en luchthavenbelasting. De Stichting Tweewieler Branche Belangen geeft op deze studiereis aan BOVAG Tweewielerleden een subsidie, zodat de kosten per persoon uiteindelijk lager uit zullen komen dan de aangeven reissom.

Tijdens de reis verblijft u in minimaal 4-sterren hotels, op basis van vol pension. De reis is in oktober en zal 16 dagen duren. De reis valt dus buiten uw hoogseizoen en na de shows van onze leveranciers. Kortom, een uitgelezen kans om op een geheel andere wijze met uw collega’s van gedachten te wisselen én om, volledig verzorgd, Maleisië en Sumatra te ontdekken. Heeft u interesse en wilt u in aanmerking komen om deel te nemen aan deze studiereis? Vraag dan zo spoedig mogelijk het inschrijfformulier aan bij de Stichting Tweewieler Branche Belangen. Dit kan alleen schriftelijk per post, per fax of per e-mail.

Stichting Tweewieler Branche Belangen p/a Heldringstraat 101 3144 CE Maassluis fax: 010-5916242 of via de e-mail: info@vankortenhof.nl

U ontvangt dan het inschrijfformulier en een voorlopig programma van de reis. BOVAG Tweewielerleden kunnen zich voor deze reis aanmelden en er zijn slechts 34 plaatsen voor deze studiereis beschikbaar! Inschrijving loopt tot 10 juli 2006

Reageer op dit artikel