nieuws

Vernieuwde Tweewieler verschijnt deze week

Retailing

Vernieuwde Tweewieler verschijnt deze week

DOETINCHEM – Na enkele maanden van voorbereiding is de vernieuwde Tweewieler van de drukpers gerold en zal morgen op de post gaan om in de loop van deze week bij de lezers te liggen. Het tijdschrift heeft een metamorfose ondergaan, zeker als het gaat om de vormgeving.

DOETINCHEM – Na enkele maanden van voorbereiding is de vernieuwde Tweewieler van de drukpers gerold en zal morgen op de post gaan om in de loop van deze week bij de lezers te liggen. Het tijdschrift heeft een metamorfose ondergaan, zeker als het gaat om de vormgeving.
Ook inhoudelijk is de redactieformule op tal van punten aangepast. Belangrijk in de vernieuwing is dat het magazine en de websites www.tweewieler.nl  en www.tweewielerdirectory.nl  nadrukkelijk op elkaar in spelen. Zo zijn in de rubriek Gelezen op Tweewieler.nl highlights terug te vinden van nieuwsberichten die op de site gestaan hebben. In Rondvraag treft de lezer uitslagen van de stellingen aan en over één stelling wordt verder doorgepraat. In deze rondvraag zijn meningen gepeild over de stelling ‘Onderschat Halfords de veerkracht van de fietsenvakhandel?’
In de productinformatierubriek Shop worden geen adressen en telefoonnummers meer vermeld. Daarvoor wordt doorverwezen naar Tweewielerdirectory.nl. Ook nieuw in Tweewieler is de rubriek Bike Europe, waarin belangrijk internationaal nieuws terug te vinden is. Deze pagina wordt verzorgd door de redactie van Bike Europe. Deze rubriek is gekomen in de plaats van de column Jack Europe, die verdwenen is. Ook van de column Rondje RAI hebben we afscheid genomen en de column Winkeladvies is omgedoopt in Retailing en heeft een tweemaandelijkse frequentie gekregen. Deze column van Marieke Snijders wordt afgewisseld door de column Bondig, die verzorgd wordt door Arien de Jong van de Fietsersbond. Ron Haker blijft met zijn eigenzinnige visie als vanouds de uitsmijter van Tweewieler.
Op deze manier is invulling gegeven aan de resultaten van de paneldiscussies en lezersonderzoeken, die voorafgaand aan de vernieuwing hebben plaatsgevonden. Om dezelfde reden zijn de drie vertrouwde segmenten Journaal (actualiteit), Vakwerk (praktijkgericht) en Business (management) gehandhaafd gebleven, maar wel in een nieuwe jas gestoken, zoals het hele tijdschrift vernieuwd is.

Reageer op dit artikel