nieuws

Retail Platform keurt werkwijze NFP af

Retailing

BUNNIK – Namens het Retail Platform Tweewielers (RPT) heeft secretaris Maurice Manders in een brief de werkwijze van het NFP afgekeurd. Het NFP wil bedrijfsfietsen via www.fietszakelijk .nl gaan verkopen. Het RPT is hier niet blij mee.

BUNNIK – Namens het Retail Platform Tweewielers (RPT) heeft secretaris Maurice Manders in een brief de werkwijze van het NFP afgekeurd. Het NFP wil bedrijfsfietsen via www.fietszakelijk .nl gaan verkopen. Het RPT is hier niet blij mee. Secretaris Maurice Manders licht toe: “Het moge duidelijk zijn dat de door het NFP gekozen koers niet aansluit bij de werkwijze van de tweewielervakhandel. De werkwijze van een internetwinkel is nu éénmaal een andere dan die van een speciaalzaak. Wij zien dan ook geen raakvlakken tussen de vakhandel en hun initiatief en zien dus ook geen kansen voor samenwerking. Natuurlijk is het aan de individuele ondernemer om al dan niet met het NFP samen te werken.”

Reageer op dit artikel