nieuws

‘Dialoog tussen Biretco en BOVAG niet staken

Retailing

BUNNIK/BREDA – BOVAG-directeur Koos Burgman wil de dialoog met Biretco in stand houden. Al geruime tijd botert niet erg tussen Biretco-directeur Ron te Riele en Wim van Vliet, voorzitter van de BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven.

BUNNIK/BREDA – BOVAG-directeur Koos Burgman wil de dialoog met Biretco in stand houden. Al geruime tijd botert niet erg tussen Biretco-directeur Ron te Riele en Wim van Vliet, voorzitter van de BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven.
Een aaneenschakeling van conflicten heeft geleid tot een vertroebelde verstandhouding tussen beide organisaties. In het vakblad Tweewieler roept Burgman op tot voortzetting van de dialoog. “Het is juist goed als Biretco en BOVAG hun wensen en meningen aan elkaar kenbaar maken, met het doel daar overeenstemming over te bereiken De bijna-vete tussen de personen Te Riele en Van Vliet mag nooit leiden tot het staken van de dialoog tussen Biretco en BOVAG.”
In een reactie op de actie van Burgman zegt Ron te Riele: “Biretco heeft een probleem met Van Vliet als voorzitter van de BOVAG. Zijn uitlatingen in Tweewieler worden door Biretco niet op prijs gesteld. Dat zal eerst moeten worden uitgesproken.”

Reageer op dit artikel