nieuws

Handen vrij met crankhouder

Retailing

Handen vrij met crankhouder

Cyclus Tools heeft het assortiment uitgebreid met een crankhouder. Deze crankhouder is te gebruiken voor het eenvoudig en professioneel vervangen van kettingbladen. De houder wordt in de bankschroef geplaatst en met de bijgeleverde adapters is het mogelijk vrijwel elk type crankstel hierop te monteren.

Cyclus Tools heeft het assortiment uitgebreid met een crankhouder. Deze crankhouder is te gebruiken voor het eenvoudig en professioneel vervangen van kettingbladen. De houder wordt in de bankschroef geplaatst en met de bijgeleverde adapters is het mogelijk vrijwel elk type crankstel hierop te monteren. Hierdoor zijn er twee handen vrij om kettingbladen te verwisselen, zonder het crankstel te beschadigen. Bijkomend voordeel is dat veel werkplaatsen tegenwoordig toegankelijk zijn voor de klant. Het gebruik van dit stuk gereedschap zal professionaliteit naar de consument uitstralen. Daarnaast is het ook gebruiksvriendelijk en efficiënt voor de monteur. Verkrijgbaar via de groothandel. Informatie: Cyclia B.V., tel. (020) 669 29 36.

Reageer op dit artikel