nieuws

Wolters pilot nieuwe inrichting Bike Totaal

Retailing

Wolters pilot nieuwe inrichting Bike Totaal

AMERSFOORT – Bij Bike Totaal Wolters Tweewielers in Zutphen wordt het komende seizoen het nieuwe interieur van Bike Totaal getest. De winkel is op 21 april opengegaan en is vergeleken met de oude situatie in oppervlakte bijna verdubbeld.

AMERSFOORT – Bij Bike Totaal Wolters Tweewielers in Zutphen wordt het komende seizoen het nieuwe interieur van Bike Totaal getest. De winkel is op 21 april opengegaan en is vergeleken met de oude situatie in oppervlakte bijna verdubbeld.
Met het nieuwe interieur wil Bike Totaal de verblijfsduur in de winkel verlengen en daarnaast meer overzicht in de winkel creëren. Met het nieuwe interieur borduurt Bike Totaal verder op het bestaande concept, dat bewezen succesvol is. Directeur Gertjo Janssen legt uit: ”We zijn inmiddels aan de derde update in ruim 10 jaar begonnen. Commercieel gezien is het interieur nog zeer bruikbaar, maar uit onderzoek blijkt dat consumenten meer overzicht en rust in de winkel willen. We zien deze aanpassing dan ook meer als een update dan als een volledige vervanging van het oude interieur. Bovendien zijn elementen van het nieuwe interieur straks te gebruiken in het oude interieur. Dat bespaart extra investeringen voor onze ondernemers, die straks met enkele aanpassingen hun winkel actueler kunnen maken.”
Bike Totaal heeft de afgelopen tien jaar geholpen met de om- en verbouw van ruim 150 winkels. Daarvoor is een fictieve winkel op papier ontwikkeld, die als leidraad dient voor de projecten. Bike Totaal ondernemers zijn vrij om van deze diensten gebruik te maken, net zoals ze geen verplichtingen hebben wat betreft het assortiment. Net als in het verleden maakt Bike Totaal in het nieuwe concept geen gebruik van fabrikantenmeters en –displays. Uitzondering hierop is het merk Koga dat een gedeelte van hun Quality Store in Zutphen heeft geplaatst. De komende maanden wordt de winkel van Chris Wolters goed gevolgd.
Na eventuele aanpassingen zal het nieuwe concept in het najaar beschikbaar komen voor alle ondernemers.

Reageer op dit artikel