nieuws

Retail Platform Tweewielers gaat praten met NFP

Retailing

Retail Platform Tweewielers gaat praten met NFP

BUNNIK – Het Retail Platform Tweewielers (RPT) praat morgenmiddag met Bob Dijksma, directeur van de Nationale Fiets Groep(NFP). Onderwerp van gesprek is de bedrijfsfietsenactie met het Medisch Spectrum Twente.

BUNNIK – Het Retail Platform Tweewielers (RPT) praat morgenmiddag met Bob Dijksma, directeur van de Nationale Fiets Groep (NFP). Onderwerp van gesprek is de bedrijfsfietsenactie met het Medisch Spectrum Twente. “Deze week is er onrust ontstaan over de actie van de NFP. Bij een groot medisch centrum bieden ze de mogelijkheid aan om bedrijfsfietsen (met korting) via internet te bestellen. Dit zou betekenen dat de NFP buiten de vakhandel om fietsen gaat leveren,” aldus Maurice Mander, secretaris van de BOVAG, afdeling Tweewielerbedrijven en tevens secretaris van het RPT.
De leden van het RPT (BOVAG, Twico, ZEG, Bike Totaal) hebben Bob Dijksma uitgenodigd voor een nader onderhoud, waarin zij om nadere uitleg zullen vragen. Dijksma is heeft die uitnodiging geaccepteerd.
Biretco-directeur Ron te Riele zal bij dat gesprek niet aanwezig zijn. Die is vorig jaar uit het RPT gestapt.

Reageer op dit artikel