nieuws

Reacties op uitspraak: Halfords tevreden, Biretco beraadt zich

Retailing

VEENENDAAL/BREDA – In een eerste reactie op de uitspraak van de Haarlemse voorzieningenrechter zegt Ron te Riele zich te beraden. “Wij hebben in ieder geval Halfords gebeld en Paul Burger en onze felicitaties overgebracht.

VEENENDAAL/BREDA – In een eerste reactie op de uitspraak van de Haarlemse voorzieningenrechter zegt Ron te Riele zich te beraden. “Wij hebben in ieder geval Halfords gebeld en Paul Burger en onze felicitaties overgebracht. Op dit moment hebben wij nog geen inzicht in wat wij verder gaan ondernemen. Mocht hier meer duidelijkheid over zijn zullen wij dat laten weten.”
In het Halfordskamp overheerst blijdschap. “Vanzelfsprekend zijn wij tevreden met de uitspraak van de rechter,” zegt Halfords-directeur Paul Burger. “De rechter gaat helemaal mee in onze redenering. De opmerkingen die Ron te Riele in Fietswereld Info gemaakt heeft, hebben daarbij zeker geholpen.” Burger hoopt dat het bij deze rechtzaak zal blijven, maar zegt wel dat Halfords in de reclamecampagne de ingeslagen weg blijft vervolgen. “Voorlopig zullen we Union blijven promoten in onze uitingen.”
Halfords heeft inmiddels al de daad bij het woord gevoegd en de elektrische fiets Union Volta voor € 1399,- als ‘prijsdoorbraak’ gelanceerd.

Reageer op dit artikel