nieuws

NFP filosofeert met RPT over internetmogelijkheden

Retailing

BUNNIK – Afgelopen vrijdag heeft een gesprek plaatsgevonden tussen vertegenwoordigers van het Retail Platform Tweewielers (Twico, Bike Totaal, ZEG, BOVAG Tweewielerbedrijven) en Bob Dijksma (directeur NFP). Tijdens dit verhelderende gesprek zijn standpunten uitgewisseld over de plannen van het NFP om mogelijk via internet bedrijfsfietsen aan te gaan bieden.

BUNNIK – Afgelopen vrijdag heeft een gesprek plaatsgevonden tussen vertegenwoordigers van het Retail Platform Tweewielers (Twico, Bike Totaal, ZEG, BOVAG Tweewielerbedrijven) en Bob Dijksma (directeur NFP). Tijdens dit verhelderende gesprek zijn standpunten uitgewisseld over de plannen van het NFP om mogelijk via internet bedrijfsfietsen aan te gaan bieden.
“Het NFP benadrukt dat ze niet van plan zijn om rechtstreeks aan consumenten te gaan leveren, maar dat ze zich primair op de vakhandel willen blijven richten. Daarom willen ze nu onderzoeken of er een mogelijkheid is om internet in te passen in die filosofie,” aldus RPT-secretaris Maurice Manders.
Binnen twee weken komt het NFP hierop terug bij het RPT.

Reageer op dit artikel