nieuws

Johnny Loco landelijk in abri’s

Retailing

Johnny Loco landelijk in abri’s

AMSTERDAM – Deze week start de landelijke reclamecampagne van Johnny Loco, waardoor de Beach Cruisers van Johnny Loco door heel Nederland in abri’s (bushokjes) te zien zullen zijn. Met deze campagne wil Johnny Loco nog meer vraag creëren naar zijn Beach Cruisers in de winkel en een extra zomerimpuls geven.

AMSTERDAM – Deze week start de landelijke reclamecampagne van Johnny Loco, waardoor de Beach Cruisers van Johnny Loco door heel Nederland in abri’s (bushokjes) te zien zullen zijn. Met deze campagne wil Johnny Loco nog meer vraag creëren naar zijn Beach Cruisers in de winkel en een extra zomerimpuls geven.
Jonny Loco-dealers zullen actief bij de campagne worden betrokken. Arnaud van der Vecht, directeur Johnny Loco: “We verwachten voor de zomer nog veel nieuwe dealers erbij te krijgen om aan de groeiende vraag naar cruisers te kunnen voldoen. Nederland is een perfecte markt om Europa te verkennen. We hebben onze productlijn aangepast aan de wensen van de Europese klanten gaan dit jaar met vertrouwen uitbreiden naar andere landen, waaronder Duitsland, Engeland en Spanje.”
In de abri’s zal in de eerste ronde de Orange’88 te zien zijn. Eind juni zal er een tweede ronde abri’s worden ingezet met andere beelden, waaronder de Stinger en de Pink Lady. De posters worden ook op de winkelvloer ingezet.

Reageer op dit artikel