nieuws

DBG weet niets van Biretco-gesprek

Retailing

DBG weet niets van Biretco-gesprek

SCHIEDAM – Het bericht op onze website dat Biretco uit is op een constructief gesprek met Halfords en de Dutch Bicycle Group (DBG) heeft bij de producent van Union tot verbazing geleid. In een spontane reactie stelt Stephan Räkers, verkoop directeur DBG/Union Cycles, zich op geen enkele manier betrokken te voelen in het geschil tussen Halfords en Biretco.

SCHIEDAM – Het bericht op onze website dat Biretco uit is op een constructief gesprek met Halfords en de Dutch Bicycle Group (DBG) heeft bij de producent van Union tot verbazing geleid. In een spontane reactie stelt Stephan Räkers, verkoop directeur DBG/Union Cycles, zich op geen enkele manier betrokken te voelen in het geschil tussen Halfords en Biretco. "Wij hebben dan ook geen afspraak met Biretco op genoemde datum, en zullen ook niet ingaan op een uitnodiging tot genoemd gesprek. Wij betreuren het dat Biretco wederom, weliswaar in een afgeslankte vorm, doorgaat met het wekken van de suggestie dat er appels met peren vergeleken zijn." Zoals bekend is Union Cycles zich momenteel aan het beraden over het nemen van juridische stappen tegen Biretco. De negatieve kwalificaties over de kwaliteit van de Union fietsen zijn in Schiedam verkeerd gevallen.

Reageer op dit artikel