nieuws

Biretco in conclaaf met Halfords en DBG

Retailing

Biretco in conclaaf met Halfords en DBG

BREDA – Op 28 april hebben Halfords en Biretco om 10.00 uur een afspraak bij Biretco in Breda. Inzet zal zijn hoe zij nu verder met elkaar om zullen gaan.

BREDA – Op 28 april hebben Halfords en Biretco om 10.00 uur een afspraak bij Biretco in Breda. Inzet zal zijn hoe zij nu verder met elkaar om zullen gaan. Biretco wil graag de suggestie van de voorzieningenrechter aanpakken om met Halfords de kaders te bepalen hoe zij elkaar in de markt zullen beconcurreren. Indien hier een compromis uitkomt dat appels voortaan met appels vergeleken worden door zowel Halfords alsook DBG, dan is Biretco bereid niet in hoger beroep te gaan. Biretco heeft er alle vertrouwen in hier met Halfords/DBG tot een constructief gesprek te komen.

Reageer op dit artikel