nieuws

Bike Totaal verspreidt 1,7 miljoen folders tijdens Nationale Fiets 10-daagse

Retailing

Bike Totaal verspreidt 1,7 miljoen folders tijdens Nationale Fiets 10-daagse

AMERSFOORT – Van dinsdag 11 tot en met zaterdag 22 april houden Bike Totaal winkels voor de tweede keer de Nationale Fiets 10-daagse. Tijdens deze actiedagen profiteren consumenten van tien aanbiedingen die grotendeels exclusief bij Bike Totaal winkels verkrijgbaar zijn.

AMERSFOORT – Van dinsdag 11 tot en met zaterdag 22 april houden Bike Totaal winkels voor de tweede keer de Nationale Fiets 10-daagse. Tijdens deze actiedagen profiteren consumenten van tien aanbiedingen die grotendeels exclusief bij Bike Totaal winkels verkrijgbaar zijn. Hiervoor worden 1,7 miljoen folders huis-aan-huis verspreid, een nieuw oplagerecord voor Bike Totaal. Voorafgaand aan de actiedagen worden ook advertenties in de regionale dagbladen en radiocommercials op Radio 538 en Radio 10 Gold ingezet en is een speciale website www.nationalefiets10daagse.nl actief. “Afgelopen jaar werd de 10-daagse voor de eerste maal gehouden en was direct zeer succesvol. Bike Totaal winkels maakten extra omzet door een nieuwe groep consumenten op deze unieke manier te benaderen. Het doel van de Nationale Fiets 10-daagse is om meer consumenten bekend te maken met Bike Totaal winkels,” aldus directeur Gertjo Janssen.

Reageer op dit artikel