nieuws

37 gestolen fietsen in zaak

Retailing

37 gestolen fietsen in zaak

UTRECHT – De politie heeft woensdagmiddag bij rijwielhandel Freewheeler aan de Amsterdamsestraatweg 37 gestolen fietsen aangetroffen. De 58-jarige eigenaar en zijn 33-jarige zoon zijn gearresteerd.

UTRECHT – De politie heeft woensdagmiddag bij rijwielhandel Freewheeler aan de Amsterdamsestraatweg 37 gestolen fietsen aangetroffen. De 58-jarige eigenaar en zijn 33-jarige zoon zijn gearresteerd.
Bij de politie was getipt dat bij Freewheeler gestolen fietsen zouden worden verkocht. De zaak was gistermiddag nog dicht. Op de deur hangt een briefje met de mededeling dat de winkel wegens omstandigheden gesloten is. Op de eigen website prijst Freewheeler zich aan als ’de fietswinkel met het grootste assortiment 2e-handsfietsen in Utrecht’.
De politie vraagt mensen die pas een fiets in de winkel hebben gekocht zich te melden. Blijkt deze gestolen te zijn, dan wordt die in beslag genomen, meldt een politiewoordvoerder, ook al was de koper te goeder trouw.

Reageer op dit artikel