nieuws

Perfecte grip

Retailing

Perfecte grip

Bondhus levert inbus- en torx-sleutels met een gepatenteerd vasthoudmechanisme genaamd ProHold. De inbussleutels in de maten 1,27 mm t/m 19 mm en van Torx T9 t/m T60 zijn voorzien van een kevlar kogeltje dat de schroef vasthoudt.

Bondhus levert inbus- en torx-sleutels met een gepatenteerd vasthoudmechanisme genaamd ProHold. De inbussleutels in de maten 1,27 mm t/m 19 mm en van Torx T9 t/m T60 zijn voorzien van een kevlar kogeltje dat de schroef vasthoudt. De sleutels van Bondhus hebben een levenslange garantie. Bondhus ProHold wordt geleverd op haakse sleutels, T-sleutels en schroevendraaiers. De voordelen van Bondhus Prohold zijn onder andere dat de sleutel niet verzwakt door dit systeem, dat het kogeltje niet kan roesten zoals een metalen ringetje en dat de sleutel helemaal in de schroef zakt voor een perfecte grip. Informatie: Lintner b.v., Hendrik Ido Ambacht, tel. (078) 683 22 11, wwww.lintner.nl.

Reageer op dit artikel