nieuws

Niet zomaar een inlegzool

Retailing

Niet zomaar een inlegzool

Al ruim dertig jaar houdt het Amerikaanse bedrijf Spenco Medical Corporation zich bezig met sportgeneeskunde en aanverwante gebieden. Volgens Spenco wordt er bij (sport)schoenen over het algemeen te weinig aandacht besteed aan inlegzolen. Goede inlegzolen kunnen veel klachten verhelpen/voorkomen. Ideaal dus voor de sportman en vrouw die vooral zijn/haar voeten (over)belast.

Al ruim dertig jaar houdt het Amerikaanse bedrijf Spenco Medical Corporation zich bezig met sportgeneeskunde en aanverwante gebieden. Volgens Spenco wordt er bij (sport)schoenen over het algemeen te weinig aandacht besteed aan inlegzolen. Goede inlegzolen kunnen veel klachten verhelpen/voorkomen. Ideaal dus voor de sportman en vrouw die vooral zijn/haar voeten (over)belast.

Deze inlegzolen en hielstukjes zijn vervaardigd uit het exclusieve Spenco TPR Gel, een thermoplastisch rubber, dat met name voor schokdemping zorgt. De antibacteriologische toplaag beperkt geurtjes en voorkomt wrijving. Het onderhoud kan simpel gehouden worden aangezien ze machinewasbaar zijn. Een perfecte zool voor mensen die veel staande arbeid verrichten maar ook voor sporters zoals schaatsers, inline skaters, skiërs en fietsers.

De Inlegzolen Sport Plus zijn opgebouwd uit polyurethaan met polymeer schok pads. De compacte structuur (PU) kan hogere belasting aan maar de pads zorgen voor extra demping waar de piekbelasting zich voordoet. De hiel is bovendien gecentreerd voor betere stabiliteit en ondersteuning.

Informatie: Sport Import Europe BV, Hardinxveld Giessendam, tel. (0184) 41 88 75, www.sportimporteurope.com.

Reageer op dit artikel